0624130340 elainebrand@me.com

Werk met mij

 

laten we samen ontdekken

wie jij bent

 

“And the day came when the risk it took to stay tight in the bud was more painful than the risk it took to blossom”

                                                                                                                                                                                                                                    Anais Nin

I’m all in. 100%. Als jij dat ook bent, kan het avontuur beginnen 

Individuele sessies

Ben jij klaar om je belemmerende overtuigingen en patronen te doorbreken, (oude) pijn los te laten en te ontdekken waar het leven voor jou eigenlijk om gaat? Wil je leven vanuit flow, bezieling en ontspanning? Samen onderzoeken we wie jij ten diepste bent. Van daaruit kun je jouw crisis, klacht of uitdagingen met vertrouwen, wijsheid en helderheid benaderen. Je leert diep contact te maken met je gevoelens, je lijf, jezelf en daar op je gemak bij te blijven. Zo kun je steeds meer vanuit rust, wijsheid en authenticiteit voelen wat je echt wil, wat klopt voor jou. Sessies kunnen zowel live in mijn praktijk als online via Skype. 

Live sessie 90 minuten – prijs: 97,-

Online sessie 60/90 minuten – prijs: 70,-/90,-

Ontdekkingssessie – vrijblijvende kennismaking 15 – 25 minuten (telefonisch of via Skype)- gratis

 

Free to Be Ontwakings-traject drie maanden

Ben jij er klaar voor om jezelf vrij te voelen? Om af te rekenen met belemmerende overtuigingen en onbewuste patronen? Te leven vanuit jouw authenticiteit, zoals het klopt voor jou. Vanuit flow, ontspanning en bezieling? Je krijgt drie maanden intensief mijn persoonlijke en op jou afgestemde begeleiding. We duiken de diepte in en werken met wat we onderweg tegenkomen. Je leert diep contact te maken met je gevoelens, je lijf, jezelf en daar op je gemak bij te blijven. Zo kun je steeds meer vanuit rust, wijsheid en authenticiteit voelen wat je echt wil. Je creëert ruimte en inzicht rondom je klacht, crisis of uitdaging. Het leven voelt lichter en je ervaart meer levenslust. Tussen onze sessies heb je mijn online support, zodat jouw proces alle aandacht krijgt om zich te ontvouwen. Ook zal ik je effectieve opdrachten meegeven voor optimale ontwikkeling en groei. De sessies kunnen live en/of online. Precies zoals het past voor jou op dat moment.

Wat krijg je:

– 4 individuele sessies van 90 minuten           

– tussentijdse persoonlijke support via mail  

– op jou afgestemde beoefening voor thuis  

– geleide meditaties 

Gratis ontdekkingssessie – vrijblijvende kennismaking 15 – 25 minuten (telefonisch of via Skype)

Prijs: 499,-*

Free to Be Transformatie-traject zes maanden

Een half jaar lang reis ik persoonlijk met je mee. We gaan diep. Tussen de individuele sessies door, ontvang je mijn begeleiding via mail, zodat jouw proces zich vloeiend kan blijven ontvouwen. Ik zal je afgestemde oefeningen en opdrachten voor thuis meegeven om je ontwikkeling en groei te bekrachtigen. Het traject is volledig op jou afgestemd. We werken met wat we onderweg tegenkomen. Je krijgt meesterschap over jouw emoties door diep contact te leren maken met je gevoelens, je lijf, jezelf en daar op je gemak bij te blijven. Zo kun je steeds meer vanuit vrijheid, rust en authenticiteit leven en handelen. Je voelt steeds duidelijker wat klopt voor jou, wat jij wil. Er ontstaat ruimte en inzicht rondom je klacht, crisis of uitdaging, waardoor het leven lichter voelt. Sessies kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden. Precies zoals het past voor jou op dat moment.

Wat krijgt je:

– 8 individuele sessies van 90 minuten           

– online begeleiding via mail & app

– op jou afgestemde oefeningen voor thuis  

– geleide meditaties

Gratis ontdekkingssessie – vrijblijvende kennismaking 15 – 25 minuten (telefonisch of via Skype)

Prijs: 949,- (*) 

(*) Go for it! Maak de ontdekkingstocht van en voor je leven en leer jezelf ten diepste kennen. Kies ervoor om samen een jaar op reis te gaan. Zo geef je jouw systeem nog meer de tijd en kans om blijvend te transformeren. Je ontvangt 18 persoonlijke sessies verspreid over twaalf maanden. Tussentijds ben ik beschikbaar via mail en whatsapp en ontvang je effectieve en bewezen oefeningen en meditaties. Ben jij klaar voor de verandering van je leven? Maak een afspraak voor een gratis ontdekkingssessie en kennismaking. Prijs voor een jaartraject is € 2090,-

Ik reserveer graag mijn tijd voor jou en ik ga hier zorgvuldig mee om. Sessies die 48 uur (werkdagen) van tevoren geannuleerd zijn, worden niet in rekening gebracht.

Persoonlijke ontwikkeling betekent investeren in jezelf. Vooral in tijd en toewijding, maar ook in geld. Soms laten we ons hierdoor tegenhouden. Als je merkt dat dit bij jou zo is, onderzoek waar dit over gaat. Vind je jezelf het misschien niet waard? Vaak geven we het geld zonder nadenken uit aan een nieuwe trui of een bezoek aan de kapper, maar beseffen we niet dat de investering in onze persoonlijke ontwikkeling er een is die ons leven drastisch kan verbeteren en voorgoed verandert. Investering in je persoonlijke ontwikkeling is geen eenmalige uitgave maar een cadeau aan jezelf voor het leven. Jouw Leven.

Een mogelijkheid is overigens om je werkgever te vragen om jouw persoonlijke ontwikkelingstraject te betalen. Door te vragen, laat je zien dat je initiatief toont en aangeeft wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Je bent per slot van rekening veel productiever en positiever als je goed in je vel zit. Daar profiteert je werkgever ook van.

Mijn coachingsstijl

Ik werk voor een groot deel met methodes, kennis en tools uit de Zijnsoriëntatie. Deze holistische benadering laveert op het snijvlak van psychotherapie en moderne spiritualiteit. Een zorgvuldige, praktische en diepzinnige aanpak, waarbij we alles in jou meenemen: hoofd, lichaam en ziel. We gebruiken dieptewerk, visualisaties, meditaties, oefeningen, systemisch werk en open onderzoek om steeds meer te ontdekken wat jouw essentie is. Al deze methodieken zijn emperisch bewezen. Boven alles leer ik je af te stemmen op je lijf, om te voelen, om diep contact te maken met wat er is, met jezelf. Je leert op je gemak te zijn in het nu. Ook als dit lastig is. Zo kun je vanuit rust en jouw authenticiteit voelen wat je echt wil, wat klopt voor jou. Ik houd je een spiegel voor en ben geduldig, helder, liefdevol en doorsnijdend tegelijk. Ik heb een no-nonsense stijl, waarbij ik zonder oordeel opensta voor alles wat we tegenkomen. Zou jij graag de transformerende effecten van diepe bewustzijnscoaching willen voelen? Contact me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of meer informatie. Ik vertel je er graag meer over!

Volg je liever een workshop of zou je individuele sessies willen combineren met groepswerk? Check de agenda!

Inspiratie in je mailbox?

                                                                                              Let’s connect!