0624130340 elainebrand@me.com

Werk met mij

 

laten we samen ontdekken

wie jij bent

 

“And the day came when the risk it took to stay tight in the bud was more painful than the risk it took to blossom”

                                                                                                                                                                                                                                    Anais Nin

I’m all in. 100%. Als jij dat ook bent, kan het avontuur beginnen.

Individuele sessies

Ben jij klaar om je belemmerende overtuigingen en patronen te doorbreken, (oude) pijn los te laten en te ontdekken waar het leven voor jou eigenlijk om gaat? Wil je leven vanuit flow, vertrouwen en ontspanning? Samen onderzoeken we wie jij ten diepste bent. Van daaruit kun je jouw crisis, thema’s, klacht of uitdagingen met vertrouwen, wijsheid en helderheid benaderen. Je leert diep en liefdevol contact te maken met je gevoelens, emoties, je lijf, jezelf en daar op je gemak bij te blijven. Zo kun je steeds meer vanuit rust, wijsheid en authenticiteit voelen wat je echt wil, wat klopt voor jou. En zul je steeds meer leven vanuit jouw unieke zijn. Sessies kunnen zowel live in mijn praktijk als online via Skype. 

Live sessie 90 minuten – prijs: € 100,-

Online sessie 60/90 minuten – prijs: € 80,-/€ 100,-

Ontdekkingssessie – vrijblijvende kennismaking 25 minuten (telefonisch of via Skype) t.w.v. € 60,- gratis

 

Free to Be persoonlijk traject zes of twaalf maanden

Ben jij er klaar voor om jezelf vrij en lichter te voelen? Om de relatie met jezelf radicaal te verbeteren en je verbonden te voelen met je zelf en het leven? Om af te rekenen met belemmerende overtuigingen en onbewuste patronen? Te leven vanuit jouw authenticiteit, zoals het klopt voor jou. Vanuit flow, ontspanning en bezieling? En er daadwerkelijk voor jezelf te kunnen zijn als het lastig is? Je krijgt zes of twaalf maanden intensief mijn persoonlijke en op jou afgestemde begeleiding. We duiken de diepte in en werken met wat we onderweg tegenkomen. Je leert contact te maken met je gevoelens, emoties, je lijf, jezelf en daar op je gemak bij te blijven. Er als een liefdevolle geduldige ouder voor jezelf (jouw innerlijke kinddelen) te zijn. Zo kun je steeds meer vanuit rust, wijsheid en eigenheid voelen wat je echt wil. Je creëert ruimte en inzicht rondom je klacht, thema’s, crisis of uitdaging. Het leven voelt lichter en je ervaart meer levenslust. De relatie met jezelf wordt liefdevoller en waarachtiger. Je zult minder met jezelf sjoemelen, maar daadwerkelijk meer volgens jouw innerlijk kompas gaan leven. Tussen onze sessies heb je mijn online support, zodat jouw proces alle aandacht krijgt om zich te ontvouwen. Ook zal ik je effectieve opdrachten meegeven voor optimale ontwikkeling en groei. De sessies kunnen live en/of online. Precies zoals het past voor jou op dat moment.

Wat krijg je:

– 10 of 20 individuele sessies van 90 minuten

– deelname aan de groepstraining Moeiteloos Jezelf Zijn | 6 dagdelen verspreid over 2 maanden

– tussentijdse persoonlijke support via mail 

– in the moment coaching via whatsapp 

– op jou afgestemde beoefening voor thuis

– geleide meditaties

Gratis ontdekkingssessie t.w.v. €100,-  (telefonisch, via Skype of live) want uiteraard wil je eerst ervaren of je bij mij op je plek bent.

Prijs: € 2000,-* voor een zes maanden-traject of         €3500,-* voor een jaartraject

Workshops, trainingen, retraites & rituelen

Zie de agenda voor het huidige aanbod. Wil je graag dat ik speciaal voor jou en jouw bedrijf of vriendenkring een training of ritueel organiseer? Leuk! Neem contact met me om samen jouw wensen te bespreken.

* Jouw persoonlijke traject start nadat jouw investering is overgemaakt en nadat wij in een kennismakingssessie hebben besloten dat we beiden een ‘ja’ voelen. Deze kennismakingssessie duurt ongeveer 90 minuten en we zullen hierin gelijk aan het werk gaan. 

Ik reserveer graag mijn tijd voor jou en ik ga hier zorgvuldig mee om. Sessies die 48 uur (werkdagen) van tevoren geannuleerd zijn, worden niet in rekening gebracht.

Persoonlijke ontwikkeling betekent investeren in jezelf. Vooral in tijd en toewijding, maar ook in geld. Soms laten we ons hierdoor tegenhouden. Als je merkt dat dit bij jou zo is, onderzoek waar dit over gaat. Vind je jezelf het misschien niet waard? Een coach-traject is vergelijkbaar met de de kosten van een fijne vakantie. Geen bedrag om licht over te denken. Anderzijds brengt een goed coach-traject je naar een lichter leven met minder stress en meer vervulling. Dan voelt je dagelijks leven misschien soms tussendoor stiekem even als vakantie. Misschien wel belangrijker dan de vraag wat een coach-traject je kost, is de vraag wat het je kost om het niet te doen? Blijven doormodderen met klachten en stress, een leeg of knagend gevoel, een onbestemd verlangen. Weinig zingeving en vervulling. Wees daar eerlijk naar jezelf toe. Wat kost je meer? Je hebt maar één leven. De investering in jouw persoonlijke ontwikkeling en innerlijke bevrijding er een is die je leven drastisch kan verbeteren en voorgoed verandert. Een reis naar binnen die je misschien wel meer zal opleveren dan alle reizen en vakanties bij elkaar. Investering in je persoonlijke groei is geen eenmalige uitgave maar een cadeau aan jezelf voor het leven. Jouw Leven.

Een mogelijkheid is overigens om je werkgever te vragen om jouw persoonlijke ontwikkelingstraject te betalen. Door te vragen, laat je zien dat je initiatief toont en aangeeft wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Je bent per slot van rekening veel productiever en positiever als je goed in je vel zit. Daar profiteert je werkgever ook van.

Mijn coachingsstijl

Ik werk voor een groot deel met methodes, kennis en tools uit de Zijnsoriëntatie. Deze holistische benadering laveert op het snijvlak van psychotherapie en moderne spiritualiteit. Een zorgvuldige, praktische en diepzinnige aanpak, waarbij we alles in jou meenemen: hoofd, lichaam en ziel. We gebruiken dieptewerk, visualisaties, meditaties, oefeningen, systemisch werk en open onderzoek om steeds meer te ontdekken wat jouw essentie is. Al deze methodieken zijn emperisch bewezen. Boven alles leer ik je af te stemmen op je lijf, om te voelen, om diep contact te maken met wat er is, met jezelf. Je leert op je gemak te zijn in het nu. Ook als dit lastig is. Zo kun je vanuit rust en jouw authenticiteit voelen wat je echt wil, wat klopt voor jou. Ik houd je een spiegel voor en ben geduldig, helder, liefdevol en doorsnijdend tegelijk. Ik heb een no-nonsense stijl, waarbij ik zonder oordeel opensta voor alles wat we tegenkomen. Zou jij graag de transformerende effecten van diepe bewustzijnscoaching willen voelen? Contact me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of meer informatie. Ik vertel je er graag meer over!

Inspiratie in je mailbox?

                                                                                              Let’s connect!