0624130340 elainebrand@me.com

Workshops, Trainingen & Rituelen

“I must be a mermaid. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.”

Anaïs Nin

Moeiteloos Jezelf zijn

Een diepe duik in je essentie. In zes bijeenkomsten herontdek je jouw ware zelf d.m.v. Zijnsgeoriënteerde oefeningen, meditaties, visualisaties, systemisch werk, lichaamswerk en zelfonderzoek. In de veilige bedding van een kleine groep en de serene rustige sfeer van Het Heilige Huis, leer je jezelf op een waarachtige manier opnieuw kennen. De relatie met jezelf verbetert. Je wordt milder, krijgt meer zelfvertrouwen en zelfcompassie. Je leert jezelf begeleiden bij lastige gevoelens. Je opent, verzacht, komt meer in je lichaam en ontdekt, juist doordat je je kwetsbaarheid en gevoeligheid toelaat, hoe krachtig je daadwerkelijk bent. Onbewuste patronen en overtuigingen worden inzichtelijk en je ontwikkelt een gezondere, liefdevollere relatie met jezelf (en daardoor met de ander). Jouw innerlijke bevrijding en emotionele volwassenheid leiden je naar een vervullend leven waarin je moeiteloos jezelf kunt zijn.

Wanneer: voorjaar 2024 | 6 weken, om de week
Tijd: 19.00-22.00
Waar: Heilige Huis • Arie de Waalstraat 4 • Huizen
Kosten: €395,- incl individuele sessie, koffie/thee/lekkers

Aanmelden of meer info? Klik hier…

 Meditatie & Visualisatie

Mediteren is de snelweg naar een gezonde levensstijl, visualisatie de binnendoor-route naar de ziel, maar vaak blijkt het lastig om hier ruimte voor te maken in je drukke dag. Zonde, want het brengt je zoveel. Samen mediteren en visualiseren is extra intens en verdiepend.  Schuif op wekelijks aan voor een wisselende geleide meditatie of visualisatie, die je dichter bij jezelf brengt. Kom ontspannen, loslaten en maak je geest rustiger en helder. Ontdek wie je ten diepste bent en waar het je eigenlijk allemaal om te doen is. Na de meditatie is er ruimte voor een inzichtgevende oefening, een kop thee & geïnspireerd samenzijn. Leef meer bezield, blij, in balans & gefocust.

Wanneer: start voorjaar* 2024
Tijd: 19.30-21.00
Waar: Heilige Huis • Arie de Waalstraat 4 • Huizen
Kosten: €175,-,- voor 6 avonden & audiobundel 

 *bij voldoende aanmeldingen

Aanmelden of meer info? Klik hier…

Inner Freedom Writers

Schrijven, journaling, heeft een diep bevrijdend effect. Door dit regelmatig – liefst dagelijks – ongecensureerd te doen, ruimen we de spinnenraggen in de diepste donkerste krochten van ons hoofd en onze ziel op. We geven ons systeem de ruimte om te verwerken en helen. Er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten, creatiekracht en authentieker gedrag. Je intuïtie neemt toe.

Tijdens deze zesweekse training ligt de focus op jouw innerlijke bevrijding van tendensen, overtuigingen en patronen die je onbewust leeft en jou weghouden van je ware zelf. De effectieve bewustzijnsoefeningen, lichaamswerk, meditatie en visualisatie, worden  ondersteund door de kracht van journaling. Thema’s als verlangens, innerlijke bevrijding, innerlijke rust, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en zelfliefde zullen diep worden aangeraakt. Wie ben jij echt en wat wil er als jij je pure zelf bent? Vrij – of in ieder geval veel bewuster! – van copingsstrategieën en patronen die je onbewust hebt aangenomen in je kindertijd. Tijdens de duur van de training mag je jouw schrijfsels met mij delen en geef ik jou coachende feedback. Ook heb je 1 individuele coachsessie met mij om dieper in te gaan op persoonlijke thema’s. 

Wanneer: Start mei 2024, frequentie om de week.
Tijd: 11.00-17.00
Waar: Heilige Huis • Arie de Waalstraat 4 • Huizen
Kosten: € 1125,- inclusief individuele sessie en tussentijdse begeleiding. Maximaal 6 deelnemers.

Aanmelden of meer info? Je bent welkom voor een gratis intake gesprek waarin we samen kijken naar jouw motivatie voor deze training. Klik hier….

Into the womb

De Rite of the Womb is het 13de ritueel van de Munay-Ki. Deze krachtige Sjamanistische initiatie is eeuwenlang doorgegeven door medicijnvrouwen in verbinding met de lineage van vrouwelijke spirits. In 2014 is de traditie vrijgegeven, zodat vrouwen wereldwijd deze heling en blessing kunnen ontvangen.
De baarmoeder is de plek waar onze creatie-kracht en de geboorte van leven ontstaat. Het is echter ook de plek waar we onze pijn en trauma opslaan. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we de pijn van onze moeders, grootmoeders en voorouders met ons mee. Ook hebben we pijn in dit leven opgelopen, waardoor onze vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. Het baarmoederritueel is zeer krachtig en brengt op zachte wijze jouw bron van creatie in natuurlijke balans, waardoor jouw gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid weer volop kan stromen. Ervaar een wedergeboorte van de sterke liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. De rite werkt na ontvangst nog lange tijd na.
Het ritueel vindt plaats in een veilige en intieme setting met maximaal zes deelneemsters. Ze wordt ondersteund en bekrachtigd door de Sjamanistische drum. Een eeuwenoud geluid dat je helpt herinneren wie je ten diepste bent.
Gun jezelf deze diep helende reis, verbind je met de zachte kracht van je buik en ervaar je natuurlijke creatieve levensstroom.

Datum: nieuwe datum volgt 2024 14.00-17.00
Plaats: Heilige Huis • Arie de Waalstraat 4 • Huizen
Kosten: € 65,- inclusief thee & lekkers
NB het gaat om de energetische plek van de baarmoeder, die plek blijft bestaan, ook als zij er fysiek niet meer is.

Aanmelden of meer info? Klik hier…

Vrouwencirkel

Als vrouwen samenkomen in een kring. Zich veilig, gehoord en herkend voelen. Mogen delen en verbinden zonder oordeel, onderbreking of tips, echt luisteren naar elkaar, dan ontstaat er magie. Elke bijeenkomst een ander thema, ondersteund door meditatie, oefeningen, systemisch werk, zang en dans en whatever we feel like.

Wanneer: elke derde donderdag van de maand
Tijd: 20.00-22.15
Waar: Heilige Huis • Arie de Waalstraat 4 • Huizen
Kosten: € 30,-  incl thee & treats

Aanmelden of meer info? Klik hier…

Ode aan de Dode

Als we voorbij onze (culturele) overtuigingen over de dood bewegen, komen we in een open, pure ruimte waar we onze eigen relatie met de dood en onze dierbare overledenen met nieuwsgierigheid en onbevangenheid kunnen ontdekken. De dood is een natuurlijk onderdeel van de cyclus van het leven. Door haar te ontkennen, vooruit te duwen of te bepalen dat de rouw om een verloren dierbare een houdbaarheidsdatum heeft, wijzen we een essentieel deel van ons leven af. Ruimte en aandacht maken voor de dood en onze doden, maken ons levendiger. Bewuster. Het brengt ons in een dieper contact met onszelf. Onze zintuigen worden wakker, ons hart opent zich. Het is niet te onderschatten wat een liefde en dankbaarheid er vrij kan komen als we met aandacht en rituelen tijd doorbrengen met onze doden.

Deze bijeenkomst heeft een ritueel en ceremonieel karakter. Dit maakt dat je voorbij het niveau van de mind, van woorden kunt bewegen. En dieper zakt in het Zijn. Je opent je voor dat wat er is. Er is veel ruimte om te delen en jouw dierbare overledene in het licht te zetten.

Deze Ode aan de Dode zal ik samen met Nic Oosterveer van Thuisvaart faciliteren. Nic is een ervaren begeleider en coach.

Wanneer: nieuwe datum volgt.
Tijd: 14.00-17.00
Waar: Heilige Huis • Arie de Waalstraat 4 • Huizen
Kosten: € 25,-

Aanmelden of meer info? Klik hier…

Workshop Free mama’s!

Geen beroep zo veeleisend als het moederschap. Totale beschikbaarheid, 24/7 en levenslang. Bovendien willen wij moeders het zo graag goed doen. Onze lat ligt hoog. Onze idealen zijn groot. Teleurstellingen zijn daardoor pijnlijk en voelen vaak als persoonlijk falen. Hoe blijf je geïnspireerd en gemotiveerd als moeder? Hoe blijf je ontspannen en in vertrouwen? Deze workshop brengt je in contact met je innerlijke kracht en eigen-wijsheid. Dankzij praktische oefeningen, lichaamswerk, visualisaties en meditaties kom je dichter bij je eigen essentie. Je zult je innerlijk vrijer en authentieker voelen als moeder en niet langer (onbewust) de opvoedstijl van jouw moeder op je kind(eren) plakken. Of je daar juist fel tegen afzetten. Zo kunnen je kinderen als zichzelf opgroeien.

wat: zes-weekse training
start: nieuwe data 2024*
dag/tijd: donderdag 19.30-22.15
locatie: Heilige Huis • Arie de Waalstraat 4 • Huizen
kosten: 299,-

*Of op aanvraag/bij voldoende aanmelding

Aanmelden of meer info? Klik hier…

Inspiratie in je mailbox?

                                                                                              Let’s connect!