0624130340 elainebrand@me.com

Workshops & trainingen

Regelmatig starten verschillende workshops. Voor meer informatie of aanmelding, neem contact met me op. Ik organiseer ook passende workshops op aanvraag en locatie naar keuze.

In to the womb: Rite van de baarmoeder & verbonden ademsessie

De Rite of the Womb is het 13de ritueel van de Munay-Ki. Deze krachtige Sjamanistische initiatie is eeuwenlang doorgegeven door medicijnvrouwen in verbinding met de lineage van vrouwelijke spirits. In 2014 is de traditie vrijgegeven, zodat vrouwen wereldwijd deze heling en blessing kunnen ontvangen.

De baarmoeder is de plek waar onze creatie-kracht en de geboorte van leven ontstaat. Het is echter ook de plek waar we onze pijn en trauma opslaan. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we de pijn van onze moeders, grootmoeders en voorouders met ons mee. Ook hebben we pijn in dit leven opgelopen, waardoor onze vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. Het baarmoederritueel is zeer krachtig en brengt op zachte wijze jouw bron van creatie in natuurlijke balans, waardoor jouw gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid weer volop kan stromen. Ervaar een wedergeboorte van de sterke liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. De rite werkt na ontvangst nog lange tijd na.

Om jezelf voor te bereiden op het ritueel, doen we voorafgaand een verbonden ademsessie. Door bewust te voelen en waar te nemen wat lange tijd in je lichaam (onbewust) is opgeslagen, maak je het loslaten en verwerken ervan weer mogelijk. Je adem (levensenergie) stroomt weer door je lichaam zoals het hoort te stromen.

De ademsessie en rite vinden plaats in een veilige en intieme setting met maximaal zes deelneemsters. De cirkel wordt begeleid door twee womb keepers. Beiden zijn tevens coach en trainer en ervaren space holders. De rite wordt sfeervol ondersteund en bekrachtigd door de Sjamanistische drum. Een eeuwenoud geluid dat je helpt herinneren wie je ten diepste bent.

Gun jezelf deze diep helende reis en ervaar je natuurlijke creatieve stroming.

Datum: april 2023

Plaats: Naarden

Kosten: € 75,- inclusief thee & iets lekkers

Driedaagse training Bewust & Bezield ouderschap

Geen opvoedkundige tips en tricks, maar een radicale benadering van het ouderschap, waarbij de focus ligt op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling als ouder. Waarbij je jouw uitdagingen in het ouderschap leert herkennen als een spirituele kans.
De training ondersteunt je bij het ouder zijn en helpt jou en je kind jullie essentie te leven, vrij van overtuigingen en blokkades.

In de training leer je:

* Hoe jouw kind jou spiegelt
* Aanvoelen welke overtuigingen en blokkades er zijn rondom ouderschap
* Om niet langer in oude patronen te vervallen en als vanzelfsprekend de fouten van je eigen ouders te herhalen dan wel daar een tegenreactie op te zijn
* Je gevoelens waar te nemen, te accepteren en ze holding te geven en daardoor automatisch die van je kind
* Concrete stappen te zetten naar een bewustere en meer bezielde verbinding met jezelf en je kind
* Meer vanuit je hart te leven en te vertrouwen op je innerlijke wijsheid.
* Welke overtuigingen jou ervan weerhouden de ouder te zijn die je ten diepste bent.
* Jouw ouderschap vrijer, authentieker en geïnspireerder in te vullen.

Data: op aanvraag
Tijd: 10.00 – 17.00
Locatie: Noord Holland of Utrecht
Prijs: € 345,- inclusief thee/koffie & lekkers

Workshop Free mama's!

 

Geen beroep zo veeleisend als het moederschap. Totale beschikbaarheid, 24/7 en levenslang. Bovendien willen wij moeders het zo graag goed doen. Onze lat ligt hoog. Onze idealen zijn groot. Teleurstellingen zijn daardoor pijnlijk en voelen vaak als persoonlijk falen. Hoe blijf je geïnspireerd en gemotiveerd als moeder? Hoe blijf je ontspannen en in vertrouwen? Deze workshop brengt je in contact met je innerlijke kracht en eigen-wijsheid. Dankzij praktische oefeningen, lichaamswerk, visualisaties en meditaties kom je dichter bij je eigen essentie. Je zult je vrijer en authentieker voelen als moeder, waardoor ook je kinderen vrijer zullen zijn, zodat ze als zichzelf kunnen opgroeien.

wat: zes-weekse training voor moeders die hun kinderen bewust willen laten opgroeien

start: binnenkort nieuwe data

tijd: 19.30-22.15

locatie: Naarden

kosten: 299,-

💡 aanmelden gratis introductieavond 

“I must be a mermaid. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.”

                                                                                                                                                                                                            Anais Nin

-i 

 

 

Meditatie & Visualisatie

Mediteren is de snelweg naar een gezonde levensstijl, visualisatie de binnendoor-route naar de ziel, maar vaak blijkt het lastig om hier ruimte voor te maken in je drukke dag. Zonde, want het brengt je zoveel. Samen mediteren en visualiseren is extra intens en verdiepend.  Schuif op wekelijks aan voor een wisselende geleide meditatie of visualisatie, die je dichter bij jezelf brengt. Kom ontspannen, loslaten en maak je geest rustiger en helder. Ontdek wie je ten diepste bent en waar het je eigenlijk allemaal om te doen is. Na de meditatie is er ruimte voor een inzichtgevende oefening, een kop thee & geïnspireerd samenzijn. Leef meer bezield, blij, in balans & gefocust.

Wanneer: binnenkort nieuwe data

Tijd: 19.30-21.00

Waar: Naarden

Kosten: 99,- voor 6 avonden

 

 

Inspiratie in je mailbox?

                                                                                              Let’s connect!