0624130340 elainebrand@me.com

Wat anderen ervaren

“Het gaat er niet om wat een ander van mij zou kunnen denken, het                gaat erom hoe ik over mezelf denk…”

                                                                                                                                                                                    onbekend

Ik heb nu een aantal sessies van Elaine gehad. Wat mij als eerste trof is haar warme, menselijke benadering. Ze treedt je heel open en eerlijk tegemoet, waarbij ze er niet voor schroomt om ook haar eigen kwetsbare kant te laten zien. Verder is zij al heel snel in het gesprek in staat om aan te voelen waar bij jou de pijnpunten zitten. Of wat het onderwerp is dat jou écht bezig houdt (op de achtergrond). Ze durft heel diep met je te gaan en je op een constructieve manier te begeleiden. Ze schuwt de pijn niet en zal je niet pamperen, wat wat mij betreft het meeste en beste resultaat oplevert. Ze kan mij elke keer weer verbazen met haar inzichten. Ik zou haar aan iedereen willen aanbevelen. Ik heb dit soort gesprekken ook wel met andere coaches gehad, maar Elaine is echt een naturalMet haar werken voelt vaak als thuiskomen.

Mario (54 jaar) timmerman

Via mijn yogadocent ben ik bij Elaine terechtgekomen en nadat we elkaar telefonisch gesproken hadden, was mijn gevoel al gelijk goed om bij haar een traject aan te gaan. Inmiddels zijn we bijna een half jaar verder en ik merk dat ik mij sinds onze sessies meer verbonden voel (letterlijk) met mijn gevoel. Elaine geeft mij handvaten o.a. door middel van meditatie, visualisatie en oefeningen om echt de connectie met mijzelf te hebben en te behouden. En dit is een erg fijne ervaring.

Mirjam (34) store manager

Elaine start de sessies vaak met een mooie meditatie. Haar timing is daarin perfect. Ze heeft een fijne stem, waarbij ik in de laag kom tussen “waken en slapen” en waarin wel diverse gedachten voorbij komen, maar ik altijd weer als vanzelf terugkeer in het hier en nu. Tijdens het dieptewerk, weet ze mij erbij te houden op die momenten dat ik in mijn hoofd ga. Ze laat alles helemaal waar zijn en ze kan mooi vertragen. Precies wat ik dan nodig heb. Krachtig, goed en zeer waardevol.

Joost (46) arts

Ik heb Elaine meegemaakt als coach van een groep en als persoonlijke begeleider. Ze voelt heel goed aan wat er bij mij speelt en welke begeleiding dat nodig heeft. Met treffende vragen en de goede oefeningen helpt ze me stap voor stap verder op mijn persoonlijke reis.

Gertjan (41) stemacteur

Inspiratie in je mailbox?

                                                                                              Let's connect!